donderdag 31 januari 2013

WAARDE MAKE-UPTAS

Op 18 januari werd dit artikel gepubliceerd over de waarde van een make-uptasje op nu.nl. Ik schrok erg van de uitkomst van het onderzoek. Wel 178 euro gemiddeld per make-up tasje, dat betekent dat er ook mensen zijn die daar boven zitten. Nu heb ik mijn eigen make-up tasje maar eens op de kop gegooid om te kijken hoeveel mijn make-up tasje eigenlijk waard is:
 
1. BB cream van Collistar: €25,60
2. NYX wimperkruller: €10,15
3. Oogpotlood van Estee Lauder: €19,-
4. Concealer van de Hema: €4,25
5. Lippenstift van Dior: €33,55
6. Mascara van Clinique: €21,80
7. Kiehls lipbalm: €8,-
8. Lipgloss van Dior €28,47
Totaal: €150,82
 
Gelukkig zit ik onder het gemiddelde van het onderzoek, maar ik schrik alsnog heel erg van de waarde van mijn make-up tasje. Ik had niet gedacht dat mijn make-uptasje €150,82 waard zou zijn. Zoals je ziet ben ik niet erg merktrouw en gebruik ik van allerlei merken door elkaar. Daarnaast heb ik altijd van allerlei verschillende lipproducten bij mij: van de verzorgende Kiehls lipbalm tot de Dior lippenstift, het is maar net wat ik met mijn lippen wil of waar ze aan toe zijn.
 
 
 
Binnenkort meer over de producten uit mijn make-uptasje.

7 opmerkingen:

 1. Wow, ik wist niet dat het zoveel waarde was O.o

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, dat wist ik helemaal niet! Maar 150 is ook best wel veel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, leuk! Heb ik ook een keer gedaan, toen had ik 60 ofzo. Inmiddels wel meer denk ik haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow ik had er ook geen idee van dat de gemiddelde waarde van een make-uptasje zo hoog ligt. Vraag me af wat de gemiddelde waarde van een kledingkast van een vrouw zou zijn. Ik denk dat je van dat getal echt achterover zou vallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om een keer uit te rekenen! Ik denk dat mensen die alleen mascara en lipbalm niet zo hoog uitkomen, maar als je een full face routine hebt dat je er zeker dik overheen gaat...

  BeantwoordenVerwijderen