maandag 18 februari 2013

BOURJOIS NAGELLAKREMOVER

Sinds de brugklas draag ik altijd nagellak, het komt echt bijna nooit voor dat ik geen nagellak op heb. Ik heb dan ook een veels te grote nagellak collectie. Omdat ik altijd mijn nagels gelakt heb, heb ik natuurlijk ook van allerlei nagellakremovers in huis. Maar kennen jullie de nagellakremover van Bourjois al? Bourjois heeft namelijk zo'n leuke nagellakremover uitgebracht! Dit is namelijk een nagellakremover dat in een potje zit en je hoeft alleen maar je vingers er in te dippen om je nagellak eraf te halen. Er zit namelijk een soort van sponsje in dat is gevuld met nagellakremover. Bovendien is het ook nog goed voor je nagels want de formule bevat geen aceton en is zacht voor de nagels en de nagelriemen. De formule is namelijk verrijkt met zachte en voedende amandelolie. Daarnaast bevat de nagellakremover ook nog de geur van rode vruchtjes en vanille. Mijn nagels ruiken gewoon super lekker na het gebruik van deze nagellakremover ten opzichte van mijn andere nagellakremovers. De nagellakremover kost €7,99 en is te koop bij verschillende drogisterijen en parfumeries.

14 opmerkingen:

  1. klinkt handig en fijn dat die neit zo stinkt haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super handig ik het de nagellak remover!
    Ik neem het ook altijd mee op reis!
    Dan kan het ook niet door je koffer lopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een handig product:-) Werkt het ook ideaal om glitternagellak te verwijderen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, ik zal het niet met glitternagellak gebruiken omdat de glitterlakjes dan in het potje gaan zitten!

      Verwijderen
  4. Fijn dat het niet zo stinkt! Hoe lang doe je met zo'n pot?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dankje, leuk dat je er ook heen geweest bent! En wat handig, deze ga ik even onthouden. Hij klinkt iniedergeval erg handig! Liefs, Cherelle.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik wil hem telkens kopen maar in NL is hij niet ingepakt met een plastiekje, dan wacht ik liever tot ik hem in belgië tegenkom dan weet ik zeker dat niemand er in gezeten heeft haha *paranoia*

    BeantwoordenVerwijderen